De volgende Xplore Mission dag staat gepland voor zaterdag 14 oktober 2023. Van harte welkom!

Voor wie?

De Xplore Mission dag is speciaal voor mensen die met het idee rondlopen om de zending in te gaan. Het is iets wat blijft kriebelen, maar hoe start je zoiets nu? En wat betekent zending eigenlijk voor jou? Is dit iets waar je pas mee start als je weggaat? Hoe zijn Gods wegen hierin en hoe kan ik hier op aansluiten?

25692scr_07aef35eaf769d0

Praktische informatie

Hier vind je meer informatie over de Xplore Mission Dag op 14 oktober. Volg ons op Facebook en/of Instagram om geen nieuwe informatie te missen!

  • Wanneer: Zaterdag 14 oktober 2023 vanaf 9.30 – 16.00 uur. Wij verzorgen de lunch.
  • Waar:  Utrecht Centraal station. Daar vandaan gaan we te voet naar een andere locatie - trek dus goede schoenen aan.
  • Kosten: Jullie kunnen een vrijwillige bijdrage op de dag zelf doen.
  • Carpoolen:  We delen een week voor de Xplore Mission Dag een deelnemerslijst (als je daar toestemming voor geeft). Handig voor carpoolen of samen reizen. Zie ook het aanmeldingsformulier.

Verdere praktische informatie krijg je van ons via de mail voorafgaand aan de Xplore Mission Dag.

Ps. De vorige Xplore Mission Dag was helemaal vol, dus meld je snel aan!

IMG_0538

Vragen?

Wij begrijpen dat je voorafgaand aan zo’n stap een heleboel vragen hebt. Neem eens de stap om die vragen in de praktijk te stellen aan mensen die hier zelf al doorheen gegaan zijn. Wij willen graag letterlijk een stukje met je meelopen om met je mee te denken en bidden en je dicht bij Zijn Woord te houden. Dit is een dag voor inspiratie, toerusting. Meld je aan en wie weet geeft het je voldoende handvatten om daadwerkelijk in actie te komen!

Het Xplore Mission team,
Antje, Harry, Johan, Wilma en Yvonne