Xplore Mission dag

Wegens omstandigheden hebben wij de digitale Xplore Mission dag moeten annuleren. 
Je bent ten alle tijden welkom om ons te mailen wanneer je graag eens zou willen sparren betreft mogelijkheden op het gebied van zending of je persoonlijke proces.

Zaterdag 20 maart 2021 organiseren wij weer een interactieve Xplore Mission dag. Deze zal weer digitaal plaatsvinden van 10 – 16 uur.

De Xplore Mission dag is speciaal voor mensen die met het idee rondlopen om de zending in te gaan. Het is iets wat blijft kriebelen, maar hoe start je zoiets nu? En wat betekent zending eigenlijk voor jou? Is dit iets waar je pas mee start als je weggaat? Hoe zijn Gods wegen hierin en hoe kan ik hier op aansluiten?

Wij begrijpen dat je voorafgaand aan zo’n stap een heleboel vragen hebt. Neem eens de stap om die vragen in de praktijk te stellen aan mensen die hier zelf al doorheen gegaan zijn. Wij willen graag letterlijk een stukje met je meelopen om met je mee te denken en bidden en je dicht bij Zijn Woord te houden. Dit is een dag voor inspiratie, toerusting en wie weet geeft het je voldoende handvatten om daadwerkelijk in actie te komen!

We zien er naar uit je weer te ontmoeten en samen een interactieve dag mee te maken.

Het thema van deze komende Xplore Mission dag is: “Met God spring ik over muren”. 
Wat een bemoediging om te weten dat we niet bij onze hindernissen hoeven blijven staan, maar vooruit mogen kijken naar hoe God ons hier overheen wil helpen.

Naast verschillende workshops waar je uit kunt kiezen, is de gastspreker een zendingswerker die online live aanwezig zal zijn vanuit India!

Aanmelden: graag voor vrijdag 12 maart 2021 
Voor aanmelden:
Klik op link