De volgende Xplore Mission dag staat gepland voor zaterdag 12 oktober 2024. In het voorjaar vind je hier meer informatie over deze dag. Volg ons op Instagram om als eerste op de hoogte te zijn!

Voor wie?

De Xplore Mission dag is speciaal voor mensen die met het idee rondlopen om de zending in te gaan. Het is iets wat blijft kriebelen, maar hoe start je zoiets nu? En wat betekent zending eigenlijk voor jou? Is dit iets waar je pas mee start als je weggaat? Hoe zijn Gods wegen hierin en hoe kan ik hier op aansluiten?

25692scr_07aef35eaf769d0

Praktische informatie

Hier vind je in het voorjaar meer informatie over de Xplore Mission Dag op 12 oktober. Volg ons op Facebook en/of Instagram om geen nieuwe informatie te missen!

IMG_0538

Vragen?

Wij begrijpen dat je voorafgaand aan zo’n stap een heleboel vragen hebt. Neem eens de stap om die vragen in de praktijk te stellen aan mensen die hier zelf al doorheen gegaan zijn. Wij willen graag letterlijk een stukje met je meelopen om met je mee te denken en bidden en je dicht bij Zijn Woord te houden. Dit is een dag voor inspiratie, toerusting. Meld je aan en wie weet geeft het je voldoende handvatten om daadwerkelijk in actie te komen!

Het Xplore Mission team,
Antje, Harry, Wilma en Yvonne