Xplore Mission dag

De volgende Xplore Mission dag staat gepland voor zaterdag 6 november 2021.

De Xplore Mission dag is speciaal voor mensen die met het idee rondlopen om de zending in te gaan. Het is iets wat blijft kriebelen, maar hoe start je zoiets nu? En wat betekent zending eigenlijk voor jou? Is dit iets waar je pas mee start als je weggaat? Hoe zijn Gods wegen hierin en hoe kan ik hier op aansluiten?

Wat mag het je kosten? Die vraag staat centraal tijdens deze dag. Misschien heb je het gevoel dat je veel op moet geven, of juist veel moet regelen. Zie je er als een berg tegenop, of weet je niet of het wel echt bij je past. Met elkaar denken we na over roeping en hoe jij kan bijdragen aan het delen van het Evangelie.

Praktische informatie op een rij
Wanneer: Zaterdag 6 november 2021 vanaf 9.30–16.00 uur. Wij verzorgen de lunch.
Waar:  Boergoensevliet 24, 3082 KT Rotterdam. We delen een week voor de Xplore Mission-dag een
deelnemerslijst (als je daar toestemming voor geeft). Handig voor carpoolen of samen reizen. Zie ook het aanmeldingsformulier.
Kosten:     Omdat de Xplore Mission-dag geld kost vragen we een bijdrage naar draagkracht. De richtlijn is €7,50 per persoon. Dit kan je ter plekke bijdragen.
Covid maatregelen: Wij houden ons aan de geldende Covid maatregelen. Bij griepverschijnselen graag of thuisblijven of testen.
Aanmelding:  Graag voor vrijdag 29 oktober via deze link.

Wij begrijpen dat je voorafgaand aan zo’n stap een heleboel vragen hebt. Neem eens de stap om die vragen in de praktijk te stellen aan mensen die hier zelf al doorheen gegaan zijn. Wij willen graag letterlijk een stukje met je meelopen om met je mee te denken en bidden en je dicht bij Zijn Woord te houden. Dit is een dag voor inspiratie, toerusting en wie weet geeft het je voldoende handvatten om daadwerkelijk in actie te komen!

Het Xplore Mission team,
Antje, Jeannet, Eelkje, Wilma, Marianne, Harry, Yvonne